Δυνατότητα παράδοσης Next Day
10.000+ προϊόντα
Pick up point

Προφίλ Εταιρείας

Η Ν. ΚΕΣΙΣΟΓΛΟΥ Α.Ε. αποτελεί σήμερα μία από τις μεγαλύτερες και πλέον αναγνωρισμένες εταιρείες με δραστηριοποίηση στον κλάδο της εισαγωγής και διανομής ανταλλακτικών και αξεσουάρ για μοτοποδήλατα και μοτοσυκλέτες, τόσο στην ελληνική όσο και στη διεθνή αγορά. Με οδηγό την εξειδικευμένη γνώση και την συσσωρευμένη εμπειρία στον συγκεκριμένο ιδιαίτερα απαιτητικό χώρο, προσφέρει στους πελάτες της σταθερά και αδιάλειπτα, αξιόπιστα και ανταγωνιστικά προϊόντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

H αρχή έγινε ως ατομική επιχείρηση το 1973 από τον ιδρυτή της εταιρείας κ. Νικόλαο Ι. Κεσίσογλου, ο οποίος ασχολήθηκε ενεργά με την εισαγωγή ελαστικών και αεροθαλάμων μοτοποδηλάτων από τις αγορές της Ευρώπης και της Ανατολικής Ασίας. Το 1985 ιδρύεται η εταιρεία Ν. Κεσίσογλου κ ΣΙΑ Ε.Ε. και ξεκινάει η εισαγωγή ανταλλακτικών μοτοποδηλάτων με μεγάλη επιτυχία.

Το 1996 αποτελεί την χρονολογία ορόσημο, καθώς με την μετεξέλιξη της επιχείρησης σε Ανώνυμη Εταιρεία (Α.Ε.) και την δημιουργία ιδιόκτητων χώρων, ξεκινάει μια εξαιρετικά επιτυχημένη περίοδος που θα οδηγήσει στην εκτόξευση και σταδιακή γιγάντωσή της. Στα χρόνια που θα ακολουθήσουν η Ν. ΚΕΣΙΣΟΓΛΟΥ Α.Ε. φτάνει στην απόλυτη καταξίωση με γοργά και σταθερά βήματα.

Το 2002 οι κτιριακές εγκαταστάσεις της εταιρείας επεκτείνονται και αποκτούν την σημερινή τους μορφή, καθώς η επιχείρηση πλέον στεγάζεται σε ένα 7-όροφο υπερσύγχρονο οικοδόμημα διεθνών προδιαγραφών.

Το 2003 ο κ. Ηλίας Ν. Κεσίσογλου ολοκληρώνει τις πανεπιστημιακές σπουδές του με πτυχίο Bachelor of Science (BSc) στα Μαθηματικά και αναλαμβάνει καθήκοντα Αντιπροέδρου και Γενικού Διευθυντή.

Το 2012 λαμβάνει χώρα η αναδιοργάνωση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας και αναλαμβάνει καθήκοντα Αντιπροέδρου η κ. Μαρία Ν. Κεσίσογλου ενώ Προέδρου και C.E.O. ο κ. Ηλίας Ν. Κεσίσογλου.

Μέχρι και σήμερα η γκάμα των διαθέσιμων προϊόντων διαρκώς επεκτείνεται μετά και την δυναμική διείσδυση στον χώρο των ποιοτικών και επωνύμων αξεσουάρ και ανταλλακτικών.

Η ευρεία χρήση και η εμπιστοσύνη που δείχνουν οι Πελάτες των προσφερόμενων προϊόντων της εταιρείας, την καθιστούν πρωτοπόρο στους τομείς δράσης της. Η ιδιαίτερα επιτυχημένη και δυναμική πορεία της, οφείλεται στο όραμα, τη στρατηγική, τη διεθνή αντίληψη, την ευελιξία, τη βαθιά γνώση της αγοράς δραστηριοποίησης, την ανταγωνιστικότητα και τη μακροχρόνια εμπειρία των στελεχών της, που με την άρτια κατάρτισή τους θέτουν και πληρούν τις υψηλότερες προδιαγραφές.

TOP
close button

Για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε την λειτουργία αυτή θα πρέπει να συνδεθείτε.