Δυνατότητα παράδοσης Next Day
10.000+ προϊόντα
Pick up point
Νέο

ΛΑΔΙ PETRONAS SPRINTA 2T 100% SYNTH. T900 1LΤ

API TC - JASO FD - ISO - L - EGD
PETRONAS
Μον. Μέτρησης: ΤΕΜ.
Κωδικός προϊόντος: 29660

PETRONAS Sprinta Με βελτιωμένη σύνθεση UltraFlex™

Το PETRONAS Sprinta εξελίχθηκε ώστε να παρέχει στον κινητήρα την άμεση και δυναμική απόκριση που ζητάει ο οδηγός. Η μοναδικά διαμορφωμένη σύνθεση έχει αναπτυχθεί για να προσφέρει άμεση προστασία και απόδοση από το ξεκίνημα μέχρι το σβήσιμο του κινητήρα.

Τί είναι το UltraFlex™ Η νέα τεχνολογία στα λιπαντικά ΜΟΤΟ

Η ειδική σύνθεση UltraFlex™ βελτιώνει την σταθερότητα του λιπαντικού προσφέροντας ομοιόμορφη λίπανση των μηχανικών μερών του κινητήρα ενώ ταυτόχρονα μειώνει την δημιουργία επικαθίσεων άνθρακα στον χώρο κάυσης προσφέροντας καλύτερη προστασία και επίδοση.

Winner's Choice Η επιλογή των πρωταθλητών!

Η PETRONAS έχει πολυετή παρουσία τόσο στο MotoGP™ αλλα και στην F1™ με πολυάριθμες επιτυχίες στα πρωταθλήματα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Τα λιπαντικά PETRONAS έχουν δοκιμαστεί στις πιο απαιτητικές συνθήκες και αποτελούν σημείο αναφοράς στον χώρο των λιπαντικών. #ComeAlive

Εξελιγμένη λίπανση αποκλειστικά για ΜΟΤΟ By PETRONAS Fluid Technology Solutions™

To πολυβραβευμένο τμήμα Fluid Technology Solutions της PETRONAS αποτελεί το μεγαλύτερο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας. Το νέο PETRONAS Sprinta είναι αποτέσμα πολυετούς έρευνας και ανάπτυξης, ένα λιπαντικό νέας τεχνολογίας, σχεδιασμένο αποκλειστικά για ΜΟΤΟ.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

ΕΙΔΟΣ ΛΙΠΑΝΤΙΚΟΥ ΛΑΔΙ 2Τ
ΣΥΝΘΕΣΗ ΛΙΠΑΝΤΙΚΟΥ 100% SYNTHETIC
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 1 lt
ΜΟΝΤΕΛΑ UNIVERSAL
TOP
close button

Για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε την λειτουργία αυτή θα πρέπει να συνδεθείτε.